Stukadoors
Ten Hartog Afbouw BV in
Almelo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VTen Hartog Afbouw BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Ten Hartog Afbouw BV
Van Weerden Poelmanweg 12A
7602 PC Almelo

tel: 0546-714551

Extra informatie

Het uitvoeren van stukadoorswerkzaamheden lijkt vrij eenvoudig, maar schijn bedriegt, want in de praktijk is het een behoorlijke klus. Wanneer u uw wanden en plafonds van een mooie en duurzame afwerking wilt voorzien, kunt u het beste een professionele stukadoor inschakelen. Ten Hartog Afbouw BV is een professionele stukadoor uit Almelo die al uw werkzaamheden tot in de details realiseert. Iedere wandafwerking vraagt namelijk om een specifieke behandeling en ons vakmanschap staat garant voor het beste resultaat. Dankzij onze grondige aanpak kunnen wij een volledig advies opstellen en ook voor u uitvoeren. Zo kunnen wand-, plafond- en vloerafwerkingen een evenwichtig geheel vormen en aansluiten bij de rest van uw interieur of exterieur.   
Wij leveren alle soorten stucwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar glad, sausklaar pleisterwerk, een adembenemend schuurplafond of een van de vele soorten sierpleisters? Welk effect u ook wilt - van een marmerlook tot spachtelputz in iedere gewenste kleur - het is allemaal mogelijk. Wij realiseren als ervaren stukadoor uit Almelo het meest optimale resultaat. Neemt u voor meer informatie contact met ons op. 
Diensten 
 
U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: 
 
  • stucwerk 
  • sierpleister 
  • spuitwerk 
 
Garanties 
 
Wij geven u als professionele stukadoor uit Almelo de volgende garanties: 
 
  • het beste materiaal 
  • professioneel personeel 
  • duidelijke prijsafspraken


Specialiteit
  • Stucwerk 
  • Sierpleister 
  • Spuitwerk